Cruise the World

Grote cruiseschepen (+ 3.000 passagiers)

Costa Cruises is een Italiaanse rederij en dat merk je op alle schepen en door alle faciliteiten heen. Een buitengewone zuiderse charme, tijdloze elegantie en oog voor detail. Het aanbod restaurants is overweldigend met heerlijke gerechten van vermaarde chef-koks en de 'Destination Dishes' die een culinair voorsmaakje zijn van de bestemming van de volgende dag. Elke cruise met Costa wordt een ongelooflijke reis vol verschillende smaken, van de wijnbars en themarestaurants tot een gelato of Nutella-pannenkoek en tot slot een heerlijke aperitief bij zonsondergang. Costa is ook bijzonder kindvriendelijk met een uitnodigend gamma aan faciliteiten op kindermaat, zoals een kidsclub, animatie, zwembad met piratenschip en aangepaste gerechten.

 

Het nieuwste vlaggenschip, de Costa Toscana is de perfecte vakantiebestemming op zich voor 6.522 passagiers die helemaal weg zijn van de Toscaanse cultuur, van spectaculaire shows, designvolle boetiekjes en prettige hoekjes om zalig weg te dromen of nieuwe mensen te leren kennen.  Er wordt ook voluit ingezet op duurzaamheid met nieuwe LNG-motoren (Liquefied Natural Gas) die voor 100% instaan voor de voortstuwing van het schip.

COSTA CRUISES

DISNEY CRUISE LINE

Grote cruiseschepen (+ 3.000 passagiers)

Voor alle Disney-fanaten is een cruise-ervaring op één van de 5 cruiseschepen van Disney Cruise Line een echte must. Het Disney-thema primeert overal aan boord en is daardoor een waar paradijs voor kleine en minder kleine kinderen.

 

Vorig jaar verwelkomde deze rederij een nieuw schip van wereldklasse. Het vijfde schip in haar vloot, de Disney Wish, waar de populaire verhalen van Disney, Marvel, Star Wars en Pixar tot leven worden gebracht met unieke voorstellingen. Het nieuwe cruiseschip voor 4.000 passagiers verrast haar gasten met een verbazingwekkend gastronomisch en entertainment aanbod, gecombineerd met een innovatief design en geavanceerde technologie.

Zo kan je deel uitmaken van een theatrale eetervaring met als thema “Frozen”, waarbij je meegenomen wordt naar het betoverende Koninkrijk Arendelle. Koningin Anna en Kristoff vieren hun verloving en hebben jou uitgenodigd om hen te vergezellen. Aanschouw feestelijke muzikale optredens van Elsa en Olaf terwijl je van lekkere gerechten smult, klaargemaakt door Oaken zelf. Het is een diner om voor te smelten!

 

Van luxe restaurants en elegante lounges tot uitgestrekte zwembadzones en kinderzones, iedereen kan zijn favoriete type magie vinden om van te genieten aan boord van de Disney schepen.

NORWEGIAN CRUISE LINE

Grote cruiseschepen (+ 3.000 passagiers)

De Amerikaanse rederij Norwegian Cruise Line, kortweg NCL genoemd, biedt erg toegankelijke cruises aan naar alle uithoeken van de wereld. Zij maken hun slogan ‘Free at Sea’ waar met geen vaste dineertijden, formele avonden en geen dresscode. Op elk schip van Norwegian is er minstens één buffetrestaurant, meerdere hoofdrestaurants en een snackbar die 24/24 open is. Allemaal inbegrepen in de prijs! En dan zijn er nog de  specialiteitenrestaurants die je het beste bieden uit alle wereldkeukens, van Frans en Italiaans tot Japans en Braziliaans. Deze zijn niet inbegrepen in de prijs, maar beslist een aanrader.

 

Doe je zelf een plezier en ga voor de Free at Sea upgrade. Mits kleine toeslag geniet je dan van de open bar formule, gratis excursies, gratis specialiteitenrestaurants en gratis Wifi.

 

Met de Norwegian Prima heeft deze rederij haar eerste van 6 nieuwe schepen uit de Prima-klasse gelanceerd, dit jaar komt daar de Norwegian Viva bij. Innovatieve schepen op vlak inrichting, gastronomie, cruisebeleving, entertainment en duurzaamheid. Deze nieuwe schepen, goed voor 3.099 passagiers, blinken uit met een 360°-wandeling op zee langs de nieuwe Ocean Boulevard en met de Indulge Food Hall, ideaal om je smaakpapillen op de proef te stellen. En dan zijn er nog de infinity pools, de Mandara Spa en snelle waterglijbanen.

Grote cruiseschepen (+ 3.000 passagiers)

Princess Cruises  is een Amerikaanse rederij en werd  in 1977 wereldberoemd met ‘The Love Boat’, een TV-serie over het leven aan boord van een groot cruiseschip. Deze rederij biedt ontdekkingscruises aan naar alle uithoeken van de wereld aan boord van 16 schepen. De Sky Princess, het meest recente schip, biedt plaats aan 3.660 passagiers en blinkt uit met een eigentijds design, een uitstekend uitgewerkt entertainmentprogramma en een keur aan mogelijkheden voor culinaire escapades.

 

Bij ’Dine My Way’ draait het allemaal rond het personaliseren van jouw eetervaring, je kan makkelijk je dineertijdsstip per dag aanpassen, ongeacht of je nu opteert voor het algemene restaurant (dat inbegrepen is) of voor de specialiteitenrestaurants (waarvoor je een kleine toeslag betaalt). Princess Cruises staat ook sterk in landprogramma’s waarmee je je cruise ervoor of erna kan verlengen. Een schitterend voorbeeld hiervan zijn de eigen lodges, bussen en panoramatrein van Princess Cruises in Alaska, Australië en Zuid-Amerika.

 

Binnenkort verwelkomt de rederij haar 16de schip, de Sun Princess, meteen het eerste schip dat zal worden aangedreven door Liquified Natural Gas (LNG).

PRINCESS CRUISES

Grote cruiseschepen (+ 3.000 passagiers)

Royal Caribbean Cruises heeft zich de voorbije 50 jaar steeds geprofileerd als één van de meest innovatieve spelers in de cruise-industrie. Zo bouwde deze rederij het eerste schip met een volwaardig theater en een atrium dat zich uitstrekte over meerdere dekken. Vandaag bieden de resortschepen van Royal Caribbean de meest indrukwekkende voorzieningen van ijspistes en ziplines tot surfsimulatoren en cart-circuits. Deze cruiseschepen zijn dan ook bijzonder geschikt voor kinderen. Ze bieden heel wat animatie aan voor alle leeftijdsgroepen, inclusief een kinderclub met maar liefst zeven leeftijdsgroepen.

 

Haar nieuwste schepen zijn werkelijk drijvende resorts. En dat geldt zeker en vast voor de Oasis & Quantum-klasse, de grootste cruiseschepen ter wereld. De 26 cruiseschepen stralen een informele sfeer uit met hoogstaande service. Aan boord van de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas is zelfs Central Park in New York nagebootst. Hiervoor werden meer dan 17.000 echte planten en struiken gebruikt! In de H2O Zone zorgen waterkanonnen en interactieve fonteinen voor een spectaculaire waterpret voor alle leeftijden om dan nog niet te spreken over de grandioze shows, niet alleen op het podium, maar ook op het ijs en in het water.

 

Het allernieuwste schip, Wonder of the Seas biedt plaats aan 6.988 passagiers die beslist ogen te kort zullen komen in het Aqua Theater, de bionische bar met futuristische barmannen, de surfsimulator en de 22 restaurants.

ROYAL CARIBBEAN