Cruise the World

Ga op verkenning

naar jouw volgende cruisebeleving

Met onze CRUISEVINDER kan je een makkelijk en snel op zoek gaan naar je volgende cruise door je voorkeuren in te geven met betrekking tot de bestemming (cruise zone), de periode, de duur van de cruise (looptijd), eventueel aangevuld met de rederij waarmee je het liefst op cruise wilt gaan en de formule aan boord, zoals vol pension, drankenpakket, all inclusive.


Je kan ook het type cruise selecteren dat je voor ogen hebt, en dat vraagt een woordje uitleg.

Middelgrote cruiseschepen (<3000)


Dit zijn cruises met schepen van minder dan 3.000 passagiers waarbij de bestemming van groot belang is, makkelijk toegankelijk voor een breed publiek met een fijne gastronomie, aangename service en tal van faciliteiten aan boord.

Kleine cruiseschepen (<1500 pass)


Dit zijn cruises die we eerder aanbevelen voor koppels vanwege de kleinschaligheid van het schip, intense routes en de intimiteit aan boord. Lekker eten, een persoonlijke service en mooi geselecteerde belevingsexcursies.

Yachtcruises (< 300 passagiers)


Een zeer intieme manier om op cruise te gaan is een yacht- en/of zeilcruise, kleine ‘boutique’ schepen met een fantastische amicale sfeer aan boord, oog voor de lokale keuken van de bestemming en een hoog belevingsgehalte. Vaak blijft het schip de ganse nacht aan de kade  liggen zodat jij tijd hebt voor een gezellige avond in de haven.      

Grote cruiseschepen (+3000 pass.)


Grote schepen zijn een waar paradijs voor de kids en actieve vakantiesgangers, met water-glijbanen, klimmuren, basket- en volleybalterreinen, bowling en zip lines die hier deel uitmaken van het aanbod waarmee jong en oud de cruisevakantie van hun leven beleven.

Riviercruises


Hou je ervan om prachtige steden, charmante dorpjes en schilderachtige landschappen te zien voorbijglijden vanop het dek van je schip? Dan is een riviercruise beslist iets voor jou. Het aanbod is enorm groot, van Europa tot de Amazone, en van de Mississippi tot de Irrawaddy.

Solo reizigers


Wij selecteerden cruises waar single-vriendelijke tarieven worden gehanteerd, zonder te moeten inboeten op comfort, service en beleving. Dit is mogelijk bij verschillende rederijen.

Expeditie (< 300 passagiers)  


We gaan richting polaire en exotische bestemmingen, met de bedoeling de fauna en flora te observeren en begeleid door natuurexperten. Meestal zijn excursies (landingen) voorzien per Zodiac en worden lezingen gegeven aan boord over wat je te zien zal krijgen.

Begeleide cruises


Hier maak je deel uit van een vaste groep waarmee je op cruise vertrekt, met Nederlandstalige begeleiding vanaf de luchthaven van vertrek en tijdens de ganse duur van de cruise. Een zorgeloze cruise waar alles voor jou is geregeld.