Cruise the World

Suggesties voor de week 15 april-19 april


EXPLORA JOURNEYS – Ionian Heroes & Warriors

Een reis van 8 dagen naar de Venetiaanse parels in Hvar en de naar versterkte stad Kotor. Je zal gecharmeerd zijn door de barokke pracht van Lecce en de schattige trulli huisjes van Alberobello.

NORWEGIAN CRUISE LINE – Antigua & Barbados

Leef je uit in het paradijs aan boord van de Norwegian Viva, geniet van de schilderachtige vergezichten op Tortola en neem een zeetaxi op St. John naar de uitgestrekte stranden om lekker te genieten.

Suggesties voor de week 25 maart-29 maart


AQUA EXPEDITIONS – Amazone

Gun de machtige Amazonerivier de tijd om haar grootsheid langzaam te onthullen. Kajak, kano of zwem in deze ongerepte wateren en hou je ogen open voor de roze dolfijnen in hun natuurlijke habitat.

EXPLORA JOURNEYS – Medinas, forts and mercados

Deze reis is een beleving van wilde landschappen, eeuwenoude forten en bloeiende markten. Al je zintuigen worden geprikkeld door de specerijen, bloemen en door de aroma’s van lokale lekkernijen.

COSTA CRUISES – Mediterranean Gems

Bij Costa Cruises loopt nu momenteel de ‘Spring Promo’, geldig voor boekingen tot 17 april 2024. Deze cruise brengt je vanuit Genua naar Rome, Napels, Cagliari (Sardinië), Barcelona en Marseille.

PONANT - Adventure in Madagascar

Een tropische yachtcruise van de Seychellen tot Madagascar om de natuurlijke schoonheid, koraalriffen en zeeparken die bekend staan om hun fantastische onderwaterleven te ontdekken.

REGENT SEVEN SEAS CRUISES - Season of Splendor

Dit moet je gewoonweg ervaren, een ongeziene route langs schilderachtige en buitengewone plaatsen, zoals het palmenwoud van Elche, nabij Alicante of de legendarische kusten rond Salerno. 

Suggesties voor de week 18 maart-22 maart


OCEANIA CRUISES – Azure Mediterranean

Deze 10-daagse cruise omvat heel wat diensten die je reis tot een onvergetelijke ervaring maken, denk maar aan de geprezen restaurants aan boord. En dan hebben we de bestemmingen nog niet vermeld.

VARIETY CRUISES – Cabo Verde

Deze 8-daagse yachtcruise naar Kaapverdië zal een levendige en kleurrijke wereld voor je openen op de zachte ritmes van West-Afrikaanse muziek. Ontdek de vulkanische landschappen en brede verlaten stranden.

REGENT SEVEN SEAS CRUISES – Iberian Shores

Het mooiste van Spanje en van de Franse Riviera, dat is wat deze luxueuze cruise je aanbiedt, met daar bovenop een suite-upgrade, 500 USD boordkrediet en een ultra inclusive service aan boord.

SCENIC – Japan & South Korea in Depth

Ontdek de boeiende culturen, tradities en landschappen van Japan en het aangrenzende Zuid-Korea. Deze onvergetelijke ontdekkingsreis neemt je mee langs een rijk scala van geschiedenis en cultuur.

HOLLAND AMERICA LINE – Dalmatian Delight

Deze 11-daagse reis brengt je naar de prachtige kusten van Kroatië en de verrassende stad Trieste. Ontdek Corfu en Nafplion en geniet van de vele verjaardagvoordelen, geldig tot 30 april 2024.