Cruise the World

Suggesties voor de week 25 september-29 september


HOLLAND AMERICA LINE - Alaska

Beleef een rondreis vanuit Seattle, met het spectaculaire Glacier Bay Nationaal Park, walvisspotten en stops in het ruige Ketchikan. De beste manier om Alaska te ontdekken is met een cruise. 

SCENIC CRUISES - Beyond the Antarctic Circle

Ontdek het land van de middernachtzon in een eenzame wereld van ontzagwekkende landschappen terwijl je reist over een eindeloze uitgestrektheid van de zee bezaaid met ijs.

NICKO CRUISES - Danube Panorama

Deze cruise biedt veel ervaringen in slechts een paar dagen. Zo geniet je volop van de hoogtepunten op de Boven-Donau met Wenen, Bratislava en Budapest. Ook de landschappen van de Wachau regio komen aan bod.

EXPLORA JOURNEYS - Whispering Wonders of Oman

Ontdek het prachtige Oma, een intrigerend land met landschappen die variëren van uitgestrekte woestijnen tot weelderige oases. Muscat is een bruisende stad, mooi verweven met de eeuwenoude tradities.

Suggesties voor de week 28 augustus-01 september


EXPLORIS EXPEDITIONS - Les Açores

Natuurlijk is er groen. De voor de hand liggende kleur van een bergachtige archipel, badend in de zachte Golfstroom. Een cruise om het palet van een schilder en alle nuances van je emoties te verkennen.

QUARK EXPEDITIONS - Essential  Patagonia

Herbeleef de epische reis van Charles Darwin naar de 'rand van de wereld' tijdens deze expeditie, een reis door langs fjorden en kanalen. Helikoptervluchten en Zodiac tours laten je deze mooie kustlijn ontdekken.

NCL - France, Spain, Portugal & Italy

Maak een 12-daagse cruise langs de fantastische kusten van Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië aan boord van de Norwegian Prima. Neem er het Free at Sea pakket bij om zorgeloos te genieten van je cruise.  

EMERALD CRUISES - Seasonal Secrets of the Douro

Deze decembercruise naar de Douro laat je de prachtige landschappen van deze rivier zien in een winters kleedje. De laaghangende zon geeft de Douro-vallei een ongelooflijk sprookjesachtige aanblik.

REGENT SEVEN SEAS CRUISES - Fiji & Maori

Deze cruise laat je de kunstzinnige Maori cultuur ontdekken. De Haka is een dansritueel dat door de Maori in Nieuw-Zeeland, Samoa en Fiji gedanst. De prachtige natuur van Fiji is adembenemend mooi.  

Suggesties voor de week 21 augustus-25 augustus


EXPLORA JOURNEYS - Caribbean Escapes

Deze 11-daagse cruise brengt je naar paradijselijke oorden in de Caraïben. Dit wordt genieten van dromerige landschappen en van de vele plaatsen aan boord om jezelf gewoonweg te verwennen. 

CFC CROISIERES - Rois et Empereurs

Tijdens deze cruise treed je in de voetsporen van Napoleon. Een tussenstop in Porto-Torres geeft je de kans om de smaken van Sardinië te proeven in het mooie stadje Sassari, voordat je route eindigt in Ajaccio.

Suggesties voor de week 14 augustus-18 augustus


SEABOURN - Thailand, Cambodia & Vietnam

Drie van de meest intrigerende landen van Zuidoost-Azië staan je te wachten, met de prachtige Khmer-tempels en vredige pagodes, ondergrondse tunnels uit de Vietnam-oorlog en een verkenning van Halong Bay.

OCEANIA CRUISES - Exotic Eastern Spices

Deze reis volgt de specerijenroute waar deze bestemmingen zo vermaard om zijn. Geurige ontdekkingen in combinatie met cultureel erfgoed en bruisende steden. Een cruise om van te smullen.

HOLLAND AMERICA LINE - Legends of Norway

Volg de Noordzee naar Göteborg, de groenste stad op aarde en Århus, een droom voor de liefhebbers van geschiedenis. Daarna varen we door Oslofjord op weg naar Oslo, de levendige hoofdstad van Noorwegen. 

RIVERSIDE LUXURY CRUISES - Danube Highlights

Van de filmstad Boedapest naar de muziekstad Wenen en tussendoor een lekker Slovaaks biertje degusteren in Bratislava en genieten van het zicht op de wijngaarden en de trotse kloosters.